Hermoratahieronta

Alkuperäinen hermoratahieronta eli ääreishermoston tehokuntoutus on ihmisen kokonaisvaltaista hoitoa. Hoidossa käsitellään kehon ääreishermosto huomioiden pitkittäiset ja poikittaiset hermoradat, iso- ja pikku-aivot, keski- ja väliaivot sekä aistit. Hoidolla kuntoutetaan ääreishermosto niin hyvin, että saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla ja saadaan aivot huolehtimaan tehtävistään.

Mistä kehon sairaudet johtuvat?

Ellei ihmisen ääreishermosto pysy toimeliaana, on mahdotonta pitää keskushermostoakaan toimivana ja ihminen voi sairastua. Ilman hermotusta ihmiselle aiheutuu ravitsemushäiriö ja sitä kautta oma myrkyrkytystila.
Hoidolla pyritään saavuttamaan luonnollinen tasapaino kehoon, jolloin se on puolustuskykyisempi, ravinteiden imeytyminen paranee, erityselinten (maksa, munuaiset, keuhkot, iho) toiminta tehostuu ja hormonitoiminta tasoittuu. Lisäksi keho puhdistuu ja elpyy kuona-aineista. Toisinsanoen keho elpyy parantamaan itse häiriintynyttä toimintaansa, jolloin vaivat helpottavat ja paranevat eikä uusia vaivoja pääse syntymään.